Zij gingen u voor!


direct offertes aanvragenVia verhuizers.be hebben al heel veel mensen bestek aangevraagd de afgelopen jaren voor een verhuis.

Door meerdere offertes van verhuizers te vergelijken kunt u de keuze maken voor service of prijs van een verhuizer voor uw verhuis. U geeft aan om wat voor soort verhuis het gaat, de verhuizers ontvangen uw offertes.

Hierbij een aantal recente aanvragen die zijn gedaan in 2011:

Verhuis in Brasschaat
Op 11-04-2012 een particuliere verhuizing
"Verhuis met ladderlift van de tweede verdieping - graag één of twee mankrachten - evt. uitladen tweede adres ook maar graag als optie. Vervoer van de meubelen is niet nodig!" 

Verhuis vanuit Boortmeerkerk naar Neerpelt
Op 10-4-2012 een particuliere verhuizing
"Verhuizing naar Neerpelt. Graag drie verhuizers. Kasten kunnen niet gedemonteerd worden. Wij verzorgen zelf het in- en uitpakken! We wensen extra materiaal om de kasten te beschermen. Gelieve uw reactie."

Verhuis van Gent naar Roborst
Op 17-2-2012 particuliere verhuizing:
"Verhuis van appartement naar huis, meubels zelf demonteren maar graag montage op nieuw adres."

Verhuis piano van Neurenberg - Antwerpen
Op 31-1-2012 piano verhuizing
"Ik wil mijn piano van Neurenberg (DE) naar Antwerpen laten transporteren. In Neurenberg staat het op de eerste verdieping, maar de trap en deuren zijn heel breed. In Antwerpen moet het op de gelijkvloers (deuren ook voldoende breed)."

Verhuis van Gent naar Wetteren

Op 17-2-2012 particuliere verhuizing:
"Alle zware en grote stukken : o.a. 2 salonzetels, 3 matrassen, 4 lattenbodems, waarvan 2 nog ingepakt, een hoofdeinde van een bed die ook nog ingepakt is, een dressoir, 2 nachtkastjes, een wasmachine, een grote en een kleine diepvries, rekken, mogelijks een kast en 2 bureau's, en desnoods nog zware dozen, e.a Te verhuizen naar wetteren. datum is vrij af te spreken eind feb of begin maart. Moet gebeurt zijn voor 14 mrt. Er is een lift, doch deze is te klein om iets groot in te verhuizen. Derde verdiep, dus een verhuislift is noodzakelijk. "

Verhuis vanuit Antwerpen naar Zeebrugge

Op 17-2-2012 een particuliere verhuizing:
"Het inladen van gestockeerde goederen in een loods overbrengen en terug stockeren in een andere loods. Deze laatste is toegankelijk via een dockingstation."   

Meer informatie?

De website verhuizers.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuizers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'. Lees onderstaand meer over de diensten van verhuizers

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.