Verhuisservice

Home > Verhuizen > Verhuisservice

Een verhuisservice kan nodig zijn bij de voor- en nabereiding van uw verhuizing. De verhuismarkt is een specifieke markt en er is een groot aanbod aan verhuisfirma's beschikbaar. Niet alle verhuisbedrijven bieden een verhuisservice. direct offertes aanvragen

Een verhuisservice heeft meestal het volgende te bieden:

  • Administratieve hulp
  • Af- en aansluiten van elektronische apparaten
  • Uit elkaar halen van meubilair om het te kunnen vervoeren
  • Schoonmaken

Er zijn uiteraard nog veel meer zaken die een verhuisservice te bieden heeft. In het algemeen helpt een verhuisservice bij alles, behalve het laden en transport.

Tip! Indien u extra (verhuis)service wenst, dan kunt u dit eventueel tijdens de offerte aanvraag aangeven. Niet alle verhuisfirma's kunnen dit zelf bieden.

Ervaringen van andere bezoekers

Verhuisservice aangeboden!
"Wij hebben niet gerekend op een verhuisservice. Omdat we een stuk minder goed voorbereid waren als gedacht, zijn wij blij dat wij tegen een gereduceerd tarief zijn geholpen!"
Toegevoegd: R. Cornet uit Antwerpen
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Offertes snel aangevraagd
"We hadden in een paar klikken bij vijf bedrijven een offerte aangevraagd. Ook was er voldoende ruimte om onze eigen wensen op te sommen. We zijn blij dat we onze aanvraag specifiek hebben kunnen maken en opsturen."
Toegevoegd: R. Desmet uit Brussel
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn verhuizer een verhuisservice heeft?
Naast het verhuizen kan de verhuisfirma helpen bij de zaken die er vlak voor of na meoten gebeuren. Aangezien dit niet is opgenomen als 'soort dienst', kunt u dit het beste tijdens de offerte aanvraag kenbaar maken. U zult dan alleen offertes ontvangen die u hierin kunnen ondersteunen.

Hoe kunnen we prijzen op verhuizers.be vergelijken?
U kunt offertes aanvragen bij maximaal zes verhuisfirma's en ze vervolgens vergelijken. Er zijn u veel tevreden bezoekers voorgegaan en deze vergelijking draagt in veel gevallen bij aan een besparing.

Voordelen verhuisservice

  • Geen zorgen over elektronische aansluitingen
  • Hulp bij demontage van meubilair
  • Goed bijgehouden administratie

Meer informatie