Piano verhuizing

Home > Verhuizen > Piano verhuizing

Een piano verhuizing is echt specialistenwerk. Een piano weegt ontzettend veel, een vleugel kan bijvoorbeeld makkelijk 400 kilo wegen. Het verhuizen van een piano kunt u het best door gespecialiseerde piano verhuizers laten uitvoeren.   direct offertes aanvragen

Behalve dat het een zwaar object is, is het ook nog gevoelig voor de temperatuursverschillen en schommelingen in de luchtvochtigheid. Vaak worden piano’s dan ook vervoerd in een speciale gewatteerde hoes en met een luchtgeveerde verhuiswagen.

Verhuizing van grote goederen

Het inschakelen van professionele piano verhuizers zal u zeer zeker een hoop gedoe en eventuele schade besparen aan uw piano, woning en uzelf. De specialisten hebben namelijk het juiste materiaal en de nodige ervaring. Het kan weleens voorkomen dat uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst kan worden op uw nieuwe adres. Als dat bij u het geval is kunt u ook deken aan piano-opslag in een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte die sommige piano verhuisfirma's ook nog aanbieden.

Enkele tips om u te helpen voorbereiden voor uw piano verhuizing:

  • Houd rekening met het type vloer dat uw heeft en geef de details daarvan door aan het verhuisbedrijf zodat ze voor accurate bescherming kunnen zorgen.

  • Heeft u verdiepingen in uw woning? Geef ook deze informatie door aan het verhuisbedrijf zodat ze u des te beter van dienst kunnen zijn. Soms kan een piano alleen op een manier naar binnen, vaak gebeurd dit met een ladderlift maar het kan ook voorkomen dat er een grote kraan nodig is.

  • U kunt controleren of de piano door deuren en gangen past door een mal van karton te maken van de zijkant van uw piano en kijk of de piano er op zijn zijkant doorheen past door de mal plat op de grond te houden.

Tip! Versneld offertes aanvragen bij piano verhuizers in BrusselAntwerpenHasselt - Genk - Leuven.


Ervaringen van andere bezoekers


Goed verlopen piano verhuis
"Onze piano verhuizing is prima verlopen. De andere goederen zijn door onszelf verhuisd en we zijn blij dat er niets defect of beschadigd is geraakt!"
Toegevoegd: R. de Boer uit gent
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als er schade wordt gemaakt?
Het schadevrij vervoeren van uw spullen van A naar B heeft de hoogste prioriteit. Toch zijn kleine ongemakken niet volledig te voorkomen. Verhuisbedrijven hebben vaak een vrij snelle schadeafhandeling. Mocht er een schade zijn kunt u deze altijd reclameren.

Wat zijn de afmetingen van een vleugel?
De breedte van een vleugel ligt gemiddeld op 1.50 meter. De lengte varieert van ca 1.40 - 3.00 meter.

Voordelen

  • Uw instrument is verzekerd wanneer u het transport aan een verhuisbedrijf uitbesteed!
  • Uw piano wordt onder zeer goede omstandigheden verhuisd van punt A naar punt B
  • U bespaart veel tijd
  • Verhuisbedrijven zijn in het bezit van een verhuislift, die het verhuizen van en naar flatwoningen vergemakkelijkt.

Op verhuizers.be kunt u direct offertes vergelijken voor piano verhuizingen van verschillende erkende verhuisfirma’s.

Meer informatie?

De website verhuizers.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuizers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'. Lees onderstaand meer over de diensten van verhuizers:

direct offertes aanvragen

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.