Particuliere verhuizing

Home > Verhuizen > Particuliere verhuizing

Als u gaat verhuizen betekent het dat u uw vertrouwde omgeving achter gaat laten. U gaat uw intrek nemen in een ander huis en komt in een totaal andere omgeving terecht.   direct offertes aanvragen

Particuliere verhuiswagenGelukkig is het mogelijk dat u bij uw verhuizing veel van het vertrouwde gevoel mee kan nemen naar uw nieuwe woning. Er zijn namelijk ook veel herinneringen verbonden aan uw eigen.

Uw eigen inboedel brengt het vertrouwde 'gevoel' terug  in uw nieuwe omgeving. Er zijn tenslotte al genoeg veranderingen die bij een verhuizing komen kijken.
Verhuizers verhuizen uw leven in feite. Ze verhuizen uw inboedel waar al uw waardevolle herinneringen en persoonlijke waarde aan vastzitten. Natuurlijk wilt u dat de verhuizing goed verloopt.

Verhuisfirma’s hebben de ervaring die vereist is om een verhuizing tot in de puntjes goed te verzorgen. Dat is ook waar ze ontzettend trots op zijn. Een verhuisbedrijf verhuist uw spullen dan ook altijd verzekerd over naar het nieuwe huis. Mocht er dan toch iets gebeuren tijdens het verhuizen, dan blijft u in elk geval niet met het financieel plaatje zitten.

U kunt dus gerust zorgeloos verhuizen.
Verhuizers beschikken over de mankracht, de materialen en de werkwijze om uw verhuizing op de meest zorgvuldige manier aan te pakken. Verhuizen met een verhuisbedrijf gaat veel sneller dan het geval zou zijn met vrienden en kennissen.

Goedkoop verhuizen

Verhuizen kan vaak voordeliger dan u zou denken. Een verhuisbedrijf inhuren zal u een heleboel stress,tijd en moeite schelen. Zeker als u een kleine inboedel heeft zullen de kosten van een verhuisbedrijf laag vallen.

Tip! Versneld offertes aanvragen bij particuliere verhuisfirma's in Antwerpen - Gent - Brussel - Brugge - Hasselt - Luik.

Ervaringen van andere bezoekers

Toegankelijk voor iedereen!
"Deze website is erg toegankelijk. Vanuit alle pagina's kan je gerust offertes aanvragen! Particuliere verhuizingen worden erg goed aangeboden!"
Beoordeeld door: R. Dupont uit Gent
Waardering: 6/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling no sterBeoordeling no ster

Verhuisfirma's sturen mooie aanbiedingen
"De aanbiedingen zijn in de offertes erg goed gepresenteerd. De totaalkosten zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Erg bedankt hiervoor!"
Beoordeeld door: P. De Vos uit Oostende
Waardering: 8/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling no ster

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als er schade wordt gemaakt?
Het schadevrij vervoeren van uw spullen van A naar B heeft de hoogste prioriteit. Toch zijn kleine ongemakken niet volledig te voorkomen. Verhuisbedrijven hebben vaak een vrij snelle schadeafhandeling. Mocht er een schade zijn kunt u deze altijd reclameren.

Wat kost een verhuizing?
Als u gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk de kosten ervan weten. Helaas zijn er geen standaard tarieven want de verhuisprijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren.:

  • De afstand van de oude naar de nieuwe woning.
  • Of alles gelijkvloers is of dat er sprake is van meerdere verdiepingen op het oude en nieuwe adres.
  • De hoeveelheid spullen die er verhuisd moeten worden. Of u bijzondere meubelstukken of kunst in huis heeft.
  • Ook de periode waarin u gaat verhuizen is van invloed.
  • Het gebruikte materieel: verhuislift, ladderlift, verhuisdozen of verhuiswagens.

Voordelen

  • Minder stress omdat al het verhuiswerk uit handen wordt genomen
  • Verzekerd bij het verhuizen van de goederen 
  • De oude locatie wordt correct en tijdig opgeleverd
  • >Advies over zaken waar u aan kunt denken bij het verhuizen.

Op verhuizers.be kunt u direct offertes vergelijken voor particuliere verhuizingen van verschillende erkende verhuisfirma’s.

Meer informatie?


De website verhuizers.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuizers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'. Lees onderstaand meer over de diensten van verhuizers:
Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen