Veel gestelde vragendirect offertes aanvragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van verhuisoffertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij verhuisbedrijven is geheel gratis en vrijblijvend.
De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een verhuizer in zee? Laat het dan wel even weten aan de desbetreffende bedrijven. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel verhuisfirma’s ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere verhuisbedrijven maar nog niets ontvangen.
De verhuisbedrijven hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? Verhuizers.be stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere verhuizers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoongegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde verhuisfirma’s. verhuizers.be garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Wat gebeurt er als er schade wordt gemaakt?
Het schadevrij vervoeren van uw spullen van A naar B heeft de hoogste prioriteit. Toch zijn kleine ongemakken niet volledig te voorkomen. Verhuisbedrijven hebben vaak een vrij snelle schadeafhandeling. Mocht er een schade zijn kunt u deze altijd reclameren.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op een zakelijke verhuizing?
Op zakelijke verhuizingen binnen Nederland zijn de Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen (AVB) van toepassing. Deze regelen de verplichtingen van verhuisbedrijf en opdrachtgever.

Lukt het de verhuisfirma's altijd om mijn spullen te verhuizen?
Iniden uw spullen door de deur passen, lukt het de verhuizers altijd om dit voor u te verhuizen naar uw nieuwe woning. Er kan eventueel gebruik worden gemaakt van verhuiswagens, ladderliften of verhuisliften. Het is echter raadzaam om de verhuizer vooraf in te lichten over de afmetingen van uw deur en meubilair.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een verhuisfirma. Als u eisen heeft aan de verhuiswagen, verhuisdozen of een ladderlift/verhuislift wenst, kunt u dit altijd aangeven. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat toegestuurd krijgen.

Vraag hier gratis offertes aan

Bent u van een verhuisfirma?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Nog meer weten over verhuisfirma's?